Vrati se na vrh

Galerija

Moje mlade

NAJLEPŠE KADA JE NAJVAŽNIJE.

Dan venčanja je jedan od onih koje pamtimo zauvek. Dan u kojem se susreću mnoge emocije i kao takav sa sobom nosi poseban značaj.

Šminkanje mojih devojaka i žena za jedan od najbitnijih trenutaka u njihovim životima, omogućava mi jedinstvenu satisfakciju i čast jer moj rad zauvek postaje deo njihovih sećanja. Kao prva osoba sa kojom se devojke susreću tog dana, želim da se u mom prisustvu osećaju sigurno i da u dan pred njima uđu mirne i zadovoljne.

Tokom čitavog venčanja uloga mlade je najbitnija i svi pogledi su usmereni ka njoj. Zato svaka mlada želi da za ovu priliku bude najlepša verzija sebe. Svaka „moja mlada“ imala je jedinstvene i posebne zahteve i to je ono što je najlepše u celoj priči. Neke su sudbonosno „Da“ želele da kažu sa romantičnom i nežnom šminkom, druge su želele jednostavnost i prirodnost, treće atraktivnost i zanosnost, četvrte karakternost… Naravno, često su u kreativnom procesu pripreme makeup-a za venčanje učestvovale kume, sestre i drugarice, koje su želele da svoj izgled usklade uz mladin. Neretko su njihove priče, komentari i sugestije bili „okidači“ inspiracije.

Posebnu pažnju posvećujem tome da izgled šminke bude podjednako kvalitetan i kada je u pitanju fotografisanje na venčanjima. Uz iskustvo koje posedujem sa velikog broja realizovanih fotošutinga i snimanja editorijala, ponosno mogu da kažem da fotografije nevesta sa kojima sam sarađivala na njihovom makeup-u izgledaju podjednako atraktivno kao u prirodi. To je cilj kojem uvek težim jer znam da će fotografije sa ovakvih događaja postati lepe uspomene za ceo život.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta pristaješ na upotrebu kolačića.