GRUPNI KURS USAVRŠAVANJA

AKO SI NA OVOJ STRANICI TO ZNAČI DA VEĆ NEKO VREME ŽELIŠ DA UNAPREDIŠ ODREĐENU TEHNIKU ŠMINKANJA I STEKNEŠ NOVA ZNANJA?

PRIJAVI SE ZA MOJ KURS USAVRŠAVANJA ŠMINKANJA I ZAKORAČI JOŠ SIGURNIJE U SVET MAKEUP-A.

ŠTA JE KURS GRUPNI KURS USAVRŠAVANJA I KOME JE NAMENJEN?

  • Želiš da unaprediš svoje trenutno šminkersko znanje, obnoviš gradivo ili naučiš najtraženije tehnike šminkanja?
  • Voliš rad u grupi i upoznavanja sa ljudima koji dele tvoju makeup strast?
  • Potrebni su ti praktični šminkerski saveti koje možeš da primeniš u svom poslu već sutra?
  • Volela bi da ti znanje prenese neko sa velikim šminkerskim iskustvom?

NA PRAVOM SI MESTU.

Kurs usavršavanja šminkanja namenjen je svima koji se profesionalno bave šminkanjem i koji žele da usavrše određenu tehniku šminkanja za kratko vreme. Predavanja koja se organizuju po principu radionica, sadrže detaljnu demonstraciju, intenzivne praktične makeup obuke i vežbe u mom studiju, savete, konsultacije i rad u grupi, omogućiće ti da nastaviš svoj put kroz svet makeup-a na još kvalitetniji način i sa većom sigurnošću u svoje znanje i rad.

Milena Stević

Moja priča

ĆAO, JA SAM MILENA. PROFESIONALNI MAKEUP ARTIST I EDUKATOR.

Bavljenje profesionalnim šminkanjem je moj životni poziv jer povezuje moje dve najveće naklonosti – ljubav prema bojama, materijalima, formi, liniji i slikarstvu i kontakt sa divnim ljudima sa kojim stvaram umetnost svakog dana.

Pomoći ću ti da unaprediš svoje šminkerske veštine, naučiš napredne tajne šminkanja i postaneš sigurnija u svom poslu.

ZAŠTO JE
OVAJ KURS BAŠ ZA TEBE?

Moja priča u brojkama

Više od
0
godina
iskustva
Više od
0
Zadovoljnih
klijenata
Više od
0
godina
edukacija
Više od
0
polaznika
 

GRUPNI KURS ŠMINKANJA JE POSEBNO, NEZABORAVNO ISKUSTVO.

Ukoliko imaš mogućnost da se uklopiš u termine mojih grupnih kurseva usavršavanja, nemoj da čekaš – prijavi se već danas.

Pohađajući grupnu nastavu ćeš napredovati kontinuirano, u dobrom ritmu i kroz rad cele grupe bićeš u prilici da saznaješ stvari o šminkanju na zabavan način.

Zbog jedinstvene atmosfere koja se stvori, uvek devojkama preporučujem da, ukoliko imaju mogućnost, moje kurseve pohađaju u grupi. Rezultati timskog rada, zajedničkog savlađivanja makeup tehnika i vežbi, način na koji se razmenjuju pitanja i odgovori, kao i navikavanje na rad sa različitim ljudima, omogućiće ti da za kratko vreme stekneš jedno baš super iskustvo koje će ti biti inspiracija i u budućnosti.

RADIĆEŠ SA VRHUNSKOM ŠMINKOM U PROFESIONALNOM STUDIJU!

Sav materijal za rad biće ti obezbeđen na ovom kursu. U mom Makeover studiju koristimo isključivo proizvode renomiranih svetskih proizvođača i brendova vrhunskog kvaliteta koji najčešće nisu dostupni na našem tržištu.

Pored toga, u mom studiju ćeš osetitii kako je raditi pod pravim svetlom, u uslovima koji su u potpunosti podređeni profesionalnom šminkanju.

PO ČEMU SU JEDINSTVENI MOJI KURSEVI?

Pre više od četiri godine sam spontano započela da prenosim svoja znanja devojkama koje su želele da saznaju više o procesu šminkanja. Nakon prvih pozitivnih reakcija i komentara, shvatila sam da mi, osim šminkanja, i prenošenje znanja ide od ruke i da u tome zaista uživam. 

Prionula sam na posao i počela da zapisujem iskustva u radu sa devojkama, njihove komentare i sugestije, kao i da planski i metodološki pravim programe za savlađivanje svih šminkerskih tehnika. Tokom ovog procesa sam definisala i nekoliko bitnih principa koji su pozitivno uticali na rezultate mojih devojaka.

Za razliku od mnogih drugih kurseva šminkanja, moja makeup predavanja uvek vodim ja. Smatram da je odgovorno, ispravno i normalno da ukoliko izdvojiš novac za kurs šminkanja koji nosi moje ime, ja budem ta koja će ti preneti znanje. 

Vežbanje, vežbanje i samo vežbanje – u studiju i kod kuće

Kada određene stvari naučimo u Makeover studiju, prešli smo pola puta. Drugu polovinu čine DOMAĆI ZADACI! 

Domaće zadatke ćeš raditi kod kuće kako bi praktično provežabala ono što smo radile na prethodnom času šminkanja. To znači da ćeš ono što smo učile biti u prilici da podeliš sa svojom sestrom, mamom, prijateljicom, bakom ili nekim drugim. Nakon što završiš domaći, poslaćeš mi fotke pa ćemo sve lepo proći i iskomentarisati tvoj makeup rad. Veruj mi – biće ti baš zabavno, a tvoje žene će ti biti zahvalne.

Još nešto… Od mene ćeš dobiti sve preporuke i makeup savete kada je u pitanju šminka koju ćeš koristiti prilikom domaćih zadataka. I ne brini, preporuke makeup proizvoda ću ti dati u zavisnosti koliko nam je budžeta na raspolaganju. Zapamti da sam i ja nekada bila u tvojim cipelama. 😉

Kao i u svemu, i u profesionalnom šminkanju postoje pravila koja ću te na ovom kursu šminkanja naučiti. Međutim, naučiću te i tome da je svako šminkanje neponovljivo iskustvo a svako lice poseban izazov jer prikazuje posebnu ličnost. Jedino s tim pristupom postaćeš zaista profesionalni šminker koji nikada ne radi „po šablonu“. 

Uvek sam dostupna mojim devojkama. Koje god pitanje da imaju u vezi šminkanja, mogu da mi pošalju poruku i ja ću im odgovoriti u najkraćem roku. Nekada se dopisivanje „otegne“ i u sitne sate.

Verujem da se mentorski posao ne završava kada prođe poslednje predavanje. Zbog toga svaka polaznica nakon završenog kursa šminkanja dobija pristup zatvorenoj Facebook grupi koja je vremenom postala prava riznice znanja i inspiracije. U njima mi devojke postavljaju pitanja, šerujemo video materijale, vežbe za različite makeup tehnike, razmenjujemo mišljenja… Na taj način ćeš postati deo jedne super zajednice, a ja ću biti u prilici da aktivno pratim tvoj razvoj i dodatno te usmeravam i savetujem.

Kao neko ko je postao potpuno nezavisan u poslu koji voli, tokom kurseva šminkanja ću ti preneti iskustva koja nisu usko vezana za profesiju. Moja želja je da te pripremim za svaki aspekt ovog posla sa kojim ćeš se sresti kada počneš da radiš u „stvarnom svetu“.

Svaka polaznica mojih kurseva dobija posebnu skriptu koja sadrže sve ono što prolazimo tokom kurseva, a svaka devojka koja uradi završni test – sertifikat sa mojim imenom.

UTISCI

MOJI UČENICI -
MOJA NAJVEĆA PREPORUKA

PRIJAVI ZA VIŠE INFORMACIJA O GRUPNOM KURSU USAVRŠAVANJA!

Nemoj da čekaš, već uzmi stvari u svoje ruke. Unapredi svoje znanje, stekni još jedno vredno iskustvo koje će ti doneti veću sigurnost u ono čime se baviš i inspiraciju da svoj put kroz svet profesionalnog šminkanja nastaviš još bolje.

Tu sam da sa tobom podelima sve što znam o svetu makeup-a i da ti pomognem da postaneš ono što želiš – profesionalni šminker.

PRIJAVI ZA VIŠE INFORMACIJA O KURSU ŠMINKANJA!

Prijavi se