INSIVIDUALNI KURS USAVRŠAVANJA ZA ŠMINKERE

IMAŠ ŠMINKERSKOG ISKUSTVA, ALI ŽELIŠ DA UNAPREDIŠ SVOJU TEHNIKU ŠMINKANJA ILI NAUČIŠ NEKE NOVE.

MOJ INDIVIDUALNI KURS USAVRŠAVANJA JE NAMENJEN TEBI!

ŠTA JE INDIVIDUALNI KURS ŠMINKANJA I KOME JE NAMENJEN?

  • Želiš da unaprediš svoje trenutno šminkersko znanje, obnoviš makeup gradivo ili naučiš nove šminkerske tehnike u terminima koji tebi odgovaraju?
  • Rad „1 na 1“ ti odgovara više nego kada si u grupi?
  • Voliš kada imaš više vremena za razgovor, vežbu i dodatna pitanja o šminkanju?
  • Potrebni su ti saveti od nekoga ko ima baš mnogo šminkerskog iskustva?

NA PRAVOM SI MESTU.

Individualni kurs usavršavanja namenjen je svim koleginicama i kolegama šminkerima koji već imaju iskustva u profesionalnom šminkanju, ali žele da napreduju u svom poslu i dodatno usavrše određene šminkerske tehnike. Individualni pristup profesionalnom šminkanju predstavlja najviši stepen makeup obuke koji možete pohađati kod mene, jer sam na ovom kursu potpuno posvećena samo tebi. Tokom individualnih predavanja, intenzivnih praktičnih makeup obuka i vežbi bićeš u prilici da naučiš nove, napredne tehnike šminkanja po svom izboru, kao i da koriguješ svoje postojeće, već stečeno šminkersko znanje kojim nisi zadovoljna. Individualni pristup omogućava ti mnogobrojne prednosti – od odabira termina do odabira tačno onoga što želiš da vežbaš, kao i neometanu komunikaciju sa mnom tokom celog časa šminkanja.

Milena Stević

Moja priča

ĆAO SVIMA, JA SAM MILENA. PROFESIONALNI MAKEUP ARTIST I EDUKATOR.

Bavljenje profesionalnim šminkanjem je moj životni poziv jer povezuje moje dve najveće naklonosti – ljubav prema bojama, materijalima, formi, liniji i slikarstvu i kontakt sa divnim ljudima sa kojim stvaram umetnost svakog dana.

Na ovom kursu vežbaćeš samo sa mnom, imaćeš fleksibilnost u odabiru termina i moći ćeš da pitaš baš sve što te interesuje.

ZAŠTO JE
OVAJ KURS BAŠ ZA TEBE?

Moja priča u brojkama

Više od
0
godina
iskustva
Više od
0
Zadovoljnih
klijenata
Više od
0
godina
edukacija
Više od
0
polaznika
 

RADIĆEŠ SA VRHUNSKOM ŠMINKOM U PROFESIONALNOM MAKEUP STUDIJU!

Na individualnom kursu profesionačnog šminkanja, kao i na svim drugim kursevima koje držim, kompletan materijal za rad biće ti obezbeđen. U mom Makeover studiju koristimo isključivo proizvode renomiranih svetskih proizvođača i makeup brendova vrhunskog kvaliteta koji najčešće nisu dostupni na našem tržištu.

Pored toga, u mom studiju ćeš osetitii šta znači savršeno svetlo za rad i uslovima koji su u potpunosti podređeni profesionalnom šminkanju.

PO ČEMU SU JEDINSTVENI MOJI KURSEVI?

Pre više od četiri godine sam spontano započela da prenosim svoja znanja devojkama koje su želele da saznaju više o porcesu šminkanja. Nakon prvih pozitivnih reakcija i komentara, shvatila sam da mi, osim šminkanja, i prenošenje znanja ide od ruke i da u tome zaista uživam. 

Prionula sam na posao i počela da zapisujem iskustva u radu sa devojkama, njihove komentare i sugestije, kao i da planski i metodološki pravim programe za savlađivanje svih šminkerskih tehnika. Tokom ovog procesa sam definisala i nekoliko bitnih principa koji su pozitivno uticali na rezultate mojih devojaka.

Za razliku od mnogih drugih kurseva šminkanja, moja predavanja uvek vodim ja. Smatram da je odgovorno, ispravno i normalno da ukoliko izdvojiš novac za kurs šminkanja koji nosi moje ime, ja budem ta koja će ti preneti znanje.

Kada određene stvari naučimo u Makeover studiju, prešli smo pola puta. Drugu polovinu čine DOMAĆI ZADACI! 

Domaće zadatke ćeš raditi kod kuće kako bi praktično provežabala ono što smo radile na prethodnom času šminkanja. To znači da ćeš ono što smo učile biti u prilici da podeliš sa svojom sestrom, mamom, prijateljicom, bakom ili nekim drugim. Nakon što završiš domaći, poslaćeš mi fotke pa ćemo sve lepo proći i iskomentarisati tvoj makeup rad. Veruj mi – biće ti baš zabavno, a tvoje žene će ti biti zahvalne.

Još nešto… Od mene ćeš dobiti sve preporuke i savete kada je u pitanju šminka koju ćeš koristiti prilikom domaćih zadataka. I ne brini, preporuke proizvoda ću ti dati u zavisnosti koliko nam je budžeta na raspolaganju. Zapamti da sam i ja nekada bila u tvojim cipelama. 😉

Kao i u svemu, i u profesionalnom šminkanju postoje pravila koja ću te na ovom kursu šminkanja naučiti. Međutim, naučiću te i tome da je svako šminkanje neponovljivo iskustvo a svako lice poseban izazov jer prikazuje posebnu ličnost. Jedino s tim pristupom postaćeš zaista profesionalni šminker koji nikada ne radi „po šablonu“. 

Uvek sam dostupna mojim devojkama. Koje god pitanje da imaju u vezi šminkanja, mogu da mi pošalju poruku i ja ću im odgovoriti u najkraćem roku. Nekada se dopisivanje „otegne“ i u sitne sate.

Verujem da se mentorski posao ne završava kada prođe poslednje predavanje. Zbog toga svaka polaznica nakon završenog kursa šminkanja dobija pristup zatvorenoj Facebook grupi koja je vremenom postala prava riznice znanja i inspiracije. U njima mi devojke postavljaju pitanja, šerujemo video materijale, vežbe za različite makeup tehnike, razmenjujemo mišljenja… Na taj način ćeš postati deo jedne super zajednice, a ja ću biti u prilici da aktivno pratim tvoj razvoj i dodatno te usmeravam i savetujem.

Kao neko ko je postao potpuno nezavisan u poslu koji voli, tokom kurseva šminkanja ću ti preneti iskustva koja nisu usko vezana za profesiju. Moja želja je da te pripremim za svaki aspekt ovog posla sa kojim ćeš se sresti kada počneš da radiš u „stvarnom svetu“.

Svaka polaznica mojih kurseva dobija posebnu skriptu koja sadrže sve ono što prolazimo tokom kurseva, a svaka devojka koja uradi završni test – sertifikat sa mojim imenom.

UTISCI

MOJI UČENICI -
MOJA NAJVEĆA PREPORUKA

PRIJAVI ZA VIŠE INFORMACIJA O INDIVIDUALNOM KURSU USAVRŠAVANJA

Nemoj da čekaš, već uzmi stvari u svoje ruke. Unapredi svoje znanje, stekni još jedno vredno iskustvo koje će ti doneti veću sigurnost u ono čime se baviš i inspiraciju da svoj put kroz svet profesionalnog šminkanja nastaviš još bolje.

Tu sam da sa tobom podelima sve što znam o svetu makeup-a i da ti pomognem da postaneš ono što želiš – profesionalni šminker.

PRIJAVI ZA VIŠE INFORMACIJA O INDIVIDUALNOM KURSU USAVRŠAVANJA.

Prijavi se