Kursevi šminkanja

Prave tehnike šminkanja omogućiće ti da vremenom stvoriš sve što zamisliš, ali je jako važno da prvo na pravi način savladaš osnovna znanja.

Obuke sam osmislila i držim lično ja, po obrazovanju Scenski masker i vlasuljar, sa devetogodišnjim iskustvom rada u Srpkom narodnom pozorištu u Novom Sadu kao profesionalni šminker i edukator, i više od deset godina iskustva u svim oblastima profesionalne šminke.

Na tebi je da odlučiš da li želiš da pretvoriš hobi u posao, da naučiš da na najbolji način našminkaš sebe ili unaprediš postojeću veštinu, a na meni da ti na pravi način i pravim redosledom prenesem sva potrebna znanja i iskustva.

Online kurs šminkanja

Izaberi jedan od moja tri online paketa obuka i saznaj zbog čega je na stotine devojaka odlučilo dasvet makeup-a upozna baš na ovaj način.

blank

Grupni kurs šminkanja

Sve tajne koje sam naučila tokom 13 godina iskustva profesionalno se baveći šminkanjem, saznaj kroz 8 nedelja intenzivne obuke!

Individualni kurs šminkanja

Individualni pristup profesionalnom šminkanju predstavlja najviši stepen obuke koji možete pohađati kod mene. Kurs je namenjen devojkama koje žele da se profesinalno bave ovim divnim poslom i od njega zarađuju.

blank