Individualni časovi šminkanja

 

Cilj individualnih časova…

… jeste da naučiš baš ono što tebe interesuje i napreduješ brzinom koja je tebi svojstvena. Individualni časovi su mesto gde ćeš najbolje poboljšati kvalitet svog šminkanja, a njihova prednost je baš u tome što održavaju jedan na jedan – posvećena sam samo tebi i radimo tačno na onome što želiš da savladaš iz sveta šminke.

Uči najbržim tempom…

…i pitaj sve što te zanima do u detalj. Iako su kursevi zabavni i u grupi možeš da učiš i na tuđim uspesima i greškama, individualni časovi su mesto gde pojedinac najbrže napreduje. Oni su pogodni i za početnike i za one koje već imaju neko znanje iz sveta šminkanja. Idealni su za osobe koje se već bave profesionalnim šminkanjem, ali žele korekciju rada ili da ovladaju nekim novim tehnikama šminke.

Potrebno je…

…da odlučiš u čemu želiš da napreduješ. Sav materijal za rad je obezbeđen, a broj časova je fleksibilan i zavisi od toga šta sve želiš da naučiš i usavršiš. Na svakom pojedinačnom času se radi se jedna konkretna vrsta šminke, postupno i korak po korak, i svaki put se radi na nekom drugom modelu. Vreme časova usklađuje se prema tome kako tebi najviše odgovara.

previous arrow
next arrow
Slider
Kontakt…

…nikada nije bio jednostavniji. Bilo da te zanima pojedinačno šminkanje, neki od kurseva i obuka, ili samo želiš da saznaš više o meni, tu sam za sve dodatne informacije. Slobodno me kontaktiraj ovde na sajtu ili pozivom, Viber, WhatsApp ili SMS porukom ili još lakše klikom na plavo dugme u donjem desnom uglu. Ako želiš da saznaš šta još sve nudi Makeover studio, klikni ovde.