Kurs kako našminkati sebe

 

Cilj kursa…

… je da naučimo kako da istaknete ono najlepše na svom licu i koje tehnike u šminkanju će kod svakog pojedinačno imati najbolje i najlepše rezultate. Na ovom kursu sami birate tehniku šminkanja koju želite da savladate, a u cilju da šminka traje ceo dan bez razmazivanja.

Upoznaj sebe…

…i svoje lice, i nauči kako da šminkom istakneš svoje najbolje karakteristike. Pored tehnike šminkanja očiju, učimo kako da sakrijemo nepravilnosti na licu, vizuelno „suzimo“ nos, istaknemo jagodice, podignemo spuštene kapke… Ako postoji tehnika šminkanja koju želiš da naučiš kako bi mogla da se sama središ za posao, faks, izlazak ili bilo koju drugu priliku, ovaj kurs šminkanja je za tebe.

Budi jedinstvena…

Mnoge devojke vole da prate trendove u šminkanju pa zato često vidimo uniformisana lica na ulici. Svako lice je drugačije i najlepše izgleda kada se šminka prilagodi fizionomiji, a ne kada se oblik lica po svaku cenu prilagođava trendu. Ukoliko želiš da obnoviš svoju šminku, na ovom kursu ćeš dobiti konkretne predloge i savete za kupovinu, kako bi mogla da budeš spremna za svaku važnu priliku koja sledi.

Potrebno je…

… da na kurs donesete svoju kolekciju šminke, ukoliko je imate, da bi smo joj dali novu namenu. Sva šminka i četkice za rad na časovima su obezbeđene, ali je poželjno da i vaši alati budu pri ruci da biste mogli da ih uporedite i kasnije koristite na način koji ste naučili na kursu. Kurs koji se održava u grupi je zabavan i dinamičan i tu se dodatno uči dok zajedno radite, grešite i napredujete. Opcija individualne obuke je dostupna za one kojima je lakše da uče i napreduju kroz rad jedan-na-jedan, sa mojom punom pažnjom.

 

Slider

 

Kontakt…

…nikada nije bio jednostavniji. Bilo da te zanima pojedinačno šminkanje, neki od kurseva i obuka, ili samo želiš da saznaš više o meni, tu sam za sve dodatne informacije. Slobodno me kontaktiraj ovde na sajtu ili pozivom, Viber, WhatsApp ili SMS porukom ili još lakše klikom na plavo dugme u donjem desnom uglu. Ako želiš da saznaš šta još sve nudi Makeover studio, klikni ovde.