Kurs profesionalnog šminkanja

Kurs profesionalnog šminkanja

Cilj kursa…

Kurs profesionalnog šminkanja je tu da te pripremi za svaki aspekt ovog posla sa kojim ćeš se sresti kada počneš da radiš u stvarnom svetu. Ovaj posao je ozbiljan i kompleksan i važno je da naučiš ne samo o tehnikama šminkanja, već i tipovima kože, najboljim materijalima za rad, odabiru alata i odnosu i komunikaciji sa klijentima.

Uči svojim tempom…

Program je osmišljen tako da da konkretne informacije i isprati najnovije tehnike i trendove u svetu šminke. Bez obzira na to da li prvi put držiš četkicu u ruci ili već imaš određeno iskustvo. Male grupe garantuju da će svakome biti posvećeno dovoljno vremena tako da može da napreduje svojim tempom, od osnovnih do naprednijih tehnika šminkanja.

Uradi domaći…

… jer vežbom se postižu najbolji rezultati. Domaći koji se radi između časova je jako važan, zbog stvaranja osećaja za rad i utvrđivanja gradiva sa proteklog časa. Domaći se šalje meni između dva časa u vidu fotografija našminkanih devojaka, i tada se dobijaju sugestije i korekcije koje mogu praktično da se primene već sledećeg dana na novom modelu. Ideja je da vežbate što više i da budemo u stalnom kontaktu između časova kako biste što bolje napredovale.

Razlikuj se…

… od šablona, jer je šablonsko šminkanje nažalost jedan od najčešćih problema na tržištu. Tokom ovog kursa, vežba se na više različitih modela tj. sreće se sa različitim tipovima i oblicima lica što će pomoći da naučiš da razmišljaš i prilagodiš rad svakom klijentu pojedinačno. Saznaćeš i kako da odabereš pravi proizvod za svakoga, a ovakav lični pristup je sasvim sigurno dovoljan da izdvoji tvoj rad iz jednolične mase.

Započni novu karijeru.

Nakon polaganja i završnog rada dobija se sertifikat o uspešno završenom kursu za profesionalnog šminkera kao i spisak proizvoda koji je neophodan za dalji rad. Finalni radovi polaznika se fotografišu i to će biti prve fotografije za vaš novi portfolio i početak profesionalnog bavljenja ovim kreativnim poslom.

Potrebno je…

… 8 nedelja da završiš kurs. Za to vreme se viđamo jednom nedeljno, a svaki čas traje od 4 do 5 sati, u zavisnosti od tempa rada polaznika kursa. Sva šminka i sav alat koji je potrebna za rad na kursu je obezbeđena. Časovi se održavaju u studiju Makeover koji se nalazi u Beogradu u blizini hotela Jugoslavija.

previous arrow
next arrow
Slider

Na obuci učimo sledeće:

Najtraženije tehnike šminkanja Bridal makeup Cut crease makeup Beauty makeup Smokey eye Hajlajt lica Prelivanje tonova po bojama Praškasto konturisanje lica Masno konturisanje lica Korekcija obrva Korekcija usana Izvlačenje ajlajnera prema obliku oka Komunikacija sa klijentom Održavanje i odabir alata za rad Odabir prajmera prema tipu kože Odabir i mešanje pudera prema tipu kože Aplikacija veštačkih trepavica i pramenova

previous arrow
next arrow
Slider

Sve ostale grupe su POPUNJENE!!!

Naredna grupa…

Utorak 1. septembar 2020. godine u 16h i svaki naredni čas će biti utorkom u isto vreme.

 

Još samo

1

slobodno mesto.

Do početka novog kursa

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)
Prijavi se…

…pošalji prijavu preko forme ispod i u najkraćem mogućem roku, dobićeš sve dodatne informacije u vezi kursa i samog procesa prijave.