Online kurs šminkanja

Želela bi da naučiš da šminkaš, i da od toga zarađuješ?

Ovo je kurs za tebe.

Skroluj na dole za dodatne informacije o kursu i cenama.

Zašto je nastao online kurs šminkanja?

„Online kurs šminkanja“ je nastao kao moja želja da obuke šminkanja, koje držim uživo već više od 10 godina u svom studiju,  napravim dostupnim i devojkama koje nisu u mogućnosti da im prisustvuju. Sa ovim tipom obuke dobijaš sve što i na obuci uživo ali i još više, ali po znatno povoljnijoj ceni.

Šta učimo na online kursu?

Na „Online kursu šminkanja“ prolazimo kompletan plan i program koji se radi i na mom kursu profesionalnog šminkanja uživo. Krećemo od alata i pribora, komunikacije sa klijentom, pa onda prelazimo na pripremu lica prema tipu kože, blendanje i mešanje pudera… da bi prirodnim tempom došli i do naprednih tehnika šminkanja. Radimo sve najtraženije tehnike šminkanja koje će ti biti dovoljne da samostalno počneš da se baviš ovim poslom i od njega zarađuješ. Čeka te preko desetinu sati video materijala koji pokriva sve elemente profesionalnog šminkanja.

Kako funkcioniše online kurs?

Lekcije na kursu su snimljene i jako su detaljne baš kao što i objašnjavam na kursu uživo. Sigurno si videla neki moj video sa uživo obuka. Snimljene lekcije ćeš dobijati na email jednom nedeljno.

Zašto jednom nedeljno?

Zato što želim da između lekcija imaš vremena da provežbaš tehniku sa poslednje lekcije, a ne da odgledaš sve lekcije kao seriju, pa da se sludiš i da ništa ne naučiš.

Kako to izgleda?

Pogledaj video prezentaciju prvog časa Online kursa šminkanja. To je samo deo onoga što ćemo učiti na ovoj obuci, a u narednim časovima te očekuju kompletne i veoma detaljne lekcije objašnjeno tako da ćeš sve naučiti na najlakši mogući način.

Cilj kursa je da uz njega STVARNO naučiš da šminkaš.

Da li se dobija još nešto pored lekcija?

Uz samu lekciju na mejl dobijaš spisak proizvoda koji je korišćen u lekciji, ali pored toga dobijaš i preporuke proizvoda iz različitih cenovnih rangova sa sve detaljima gde ih je moguće nabaviti, a sve u cilju da ne bacaš novac na proizvode koji ne rade posao.

A sertifikat?

Naravno 😊 Na kraju kursa na dobijaš digitalni sertifikat na engleskom jeziku sa svojim imenom i prezimenom koji svedoči da si uspešno odslušala „Online kurs šminkanja“. Postoji mogućnost da se za fizički sertifikat i polaže, u tom slučaju ja biram tehniku koju ćeš ti demonstrirati na modelu i nakon uspešnog polaganja dobijaš odštampani i uramljeni sertifikat o uspešno položenom Online kursu šminkanja.

A jel dobijam još nešto?

Da! Sve devojke koje se uplate kurs dobiće pristup zatvorenoj Facebook grupi gde ćemo nastaviti da se družimo i delimo znanje tokom i nakon samog kursa. Ovo je fenomenalan način da ostanemo u kontaktu i da se međusobno pomažemo. Ovakve grupe imam sa mojim devojkama sa kurseva uživo i to baš super funkcioniše. Uvek sam tu da odgovorim na vaša pitanja i nedoumice.

Konsultacije

Su opcione i uključene su u Advance i Premium paket.  To je uživo razgovor sa mnom (telefon, viber, whatsapp, skype, zoom) u trajanju u od jednog sata u toku samog kursa ili mesec dana nakon završetka kursa. Na tim konsultacijama možeš da me pitaš šta god te zanima u vezi same obuke, tehnika koje smo prolazile ili generalno sveta šminke. Ti biraš kada želiš da zakažemo ove konsultacije.

Domaći zadaci

Su opcioni i uključeni su u Advance i Premium paket, jer između časova je jako bitno da provežbaš ono što smo radili na prethodnom času da bi mogla da savladaš određenu tehniku i vidiš da li ti to ide i gde škripi. Između časova mi šalješ fotografije svog domaćeg tj. vežbanja, a od mene dobijaš smernice da li je to dobro, na šta da obratiš pažnju, šta da popraviš itd., a sve u cilju tvog bržeg napredovanja.

Cena kursa je od 199€

Prijavi se i na email dobijaš sve dodatne informacije.

Garancija kvaliteta!

Moje uživo obuke prošlo je na stotine devojaka, a taj broj konstantno raste. Toliko sam sigurna u ovo što radim i znanje koje delim da sam spremna da ti refundiram kompletan iznos koji si uplatila ukoliko na kraju kursa smatraš da nisi ništa naučila i da je tvoje znanje o šminkanju na istom nivou kao i pre njega. Jedini uslov je da si pogledala sve lekcije i provežbala tehnike sa lekcija na modelu.

Za kraj Nadam se da ćemo se družiti online na obuci i u FB grupi. Svakako ovo je samo deo onoga što te očekuje jer spremam i neka iznenađenja. Za sva dodatna pitanja ti stojim na raspolaganju.

Utisci devojaka sa mojih uživo obuka.

Pokusavam da pronadjem prave reci, ali tesko. Predivno iskustvo, prelepa dva meseca druzenja, fantasticnih osam casova edukacije. Hvala Mileni na prenesenom znanju, hvala Jeki i Ivani na nesebicnoj podrsci. I hvala za svaku kritiku i pohvalu jer to nas cini boljim. 🤗

Marina Vujinović

Polaznica grupnog kursa profesionalnog šminkanja

Danas sam zavrsila individualnu obuku kod najboljeg edukatora sjajne Milene. Hvala na velikom znanju koje si nesebicno podelila. Hvala za svaku kritiku i pohvalu, i sjajnom druzenju. Čast mi je što sam učila od najboljih! 😘

Sanja Cvetković

Polaznica individualnog kursa profesionalnog šminkanja

Preslatka, predivna, vedra, nasmejana, prepuna znanja… Nesebicno nas je ucila i prenosila svoje znanje i svoje vestine! Ponekad i malo prekog pogleda (to je za tvoje dobro) jer “vezbati se mora”… Divno provedeno vreme, pre svega korisno, a tako opusteno uz kafice, sokice i slatkise jer… profesor mora da zna kako da opusti svoje ucenike, kako bi dali svoj maksimum! Respect! Hvala ti od srca blank blank!

Danka Marković

Polaznica grupnog kursa profesionalnog šminkanja

Predivno iskustvo sa jos divnijim devojkama ! Milena je fantasticna,smirena,strpljiva,ali dovoljno stroga u cilju sto bolje edukacije. Ponavlja i po 100 puta nesto sto mora da se nauci,nadgleda svaki vas potez i ima odgovor na svako pitanje…Savrsena uciteljica ! Atmosfera je uvek radna i pozitivna,vreme proleti. Svaki put sam jedva cekala sledeci cas Hvalaaaa na svemu

Jelena Zec

Polaznica grupnog kursa profesionalnog šminkanja