Online kurs šminkanja

 

Želela bi da naučiš da šminkaš, ali te obaveze sprečavaju u tome?
Ovo je kurs za tebe.

 

 

 

200€ basic paket

300€ advance paket

 

Nakon prijave u najkraćem mogućem roku dobijaš sve informacije na email.

 

Popunjenost grupe 96%

 

 

 

Zašto je nastao ovaj kurs?

„Online kurs šminkanja“ je nastao kao moja želja da svoje dugogodišnje znanje iz sveta profesionalnog šminkanja podelim i sa devojkama koje nisu u mogućnosti da uživo prisustvuju obukama koje držim u mom Makeover studiju.

 

Šta učimo na online kursu?

Na „Online kursu šminkanja“ prolazimo kompletan plan i program koji se radi i na mom kursu profesionalnog šminkanja uživo, a koji traje 8 nedelja.

Krećemo od alata i pribora, komunikacije sa klijentom, pa onda prelazimo na pripremu lica prema tipu kože, blendanje i mešanje pudera… da bi prirodnim tempom došli i do naprednih tehnika šminkanja. Ono što je bitno je da radimo sve najtraženije tehnike šminkanja koje će ti biti dovoljne da samostalno počneš da se baviš ovim poslom i od njega zarađuješ.

 

Kako funkcioniše online kurs?

Lekcije na kursu su snimljene i jako su detaljne baš kao što i objašnjavam na kursu uživo. Sigurno si videla neki moj video sa uživo obuka 😊

Snimljene lekcije ćeš dobijati na email jednom nedeljno.

Zašto jednom nedeljno?

Zato što želim da između lekcija imaš vremena da provežbaš tehniku sa poslednje lekcije, a ne da odgledaš sve lekcije kao seriju, pa da se sludiš i da ništa ne naučiš.

 

Cilj kursa je da uz njega STVARNO naučiš da šminkaš.

 

Da li se dobija još nešto pored lekcija?

Uz samu lekciju na mejl dobijaš i preporuku proizvoda koji su korišćeni u samom procesu šminkanja da bi mogla da nabaviš nešto ako ti nedostaje i da bi mogla da vežbaš sa odgovarajućom šminkom i alatom između lekcija.

A sertifikat?

Naravno 😊 Na kraju kursa na mejl dobijaš sertifikat na engleskom jeziku sa svojim imenom i prezimenom koji svedoči da si uspešno odslušala „Online kurs šminkanja“.

 

A jel dobijam još nešto?

Da! Sve devojke koje se uplate kurs dobiće pristup zatvorenoj Facebook grupi gde ćemo nastaviti da se družimo i delimo znanje tokom i nakon samog kursa. Ovo je fenomenalan način da ostanemo u kontaktu i da se međusobno pomažemo. Ovakve grupe imam sa mojim devojkama sa kurseva uživo i to baš super funkcioniše. Uvek sam tu da odgovorim na vaša pitanja i nedoumice.

 

Kada počinje kurs?

Kurs počinje u ponedeljak 13. aprila. Datum je fiksiran i tog dana će ti na mejl stići prva lekcija. Svaka naredna lekcija će ti stizati ponedeljkom u isto vreme, a na tebi je da izabereš kada ćeš je gledati i kada ćeš vežbati 😊

 

Do kada su prijave za kurs?

Prijave traju dok se ne popuni grupa. Grupa je maksimalni broj devojaka koje ja mogu da ispratim, jer svaka od vas će imati po neko pitanje, pa mi nije u cilju da primim više devojaka nego što je realno. Tako da imaj u vidu da je broj prijava OGRANIČEN i da nakon što se popuni grupa neće biti više prijava. A iskreno verujem da će ova grupa biti baš brzo popunjena jer ne postoji ništa slično na našem tržištu i jeziku 😊

 

Nakon prijave u najkraćem mogućem roku dobijaš sve informacije na email.

 

 

Garancija kvaliteta!

Moje uživo obuke prošlo je na stotine devojaka, a taj broj konstantno raste. Toliko sam sigurna u ovo što radim i znanje koje delim da sam spremna da ti refundiram kompletan iznos koji si uplatila ukoliko na kraju kursa smatraš da nisi ništa naučila i da je tvoje znanje o šminkanju na istom nivou kao i pre njega. Jedini uslov je da si pogledala sve lekcije i provežbala tehnike sa lekcija na modelu.

Za kraj

Nadam se da ćemo se družiti online na obuci i u FB grupi. Svakako ovo je samo deo onoga što te očekuje jer spremam i neka iznenađenja.

Za sva dodatna pitanja ti stojim na raspolaganju.

 

 

Pokusavam da pronadjem prave reci, ali tesko. Predivno iskustvo, prelepa dva meseca druzenja, fantasticnih osam casova edukacije. Hvala Mileni na prenesenom znanju, hvala Jeki i Ivani na nesebicnoj podrsci. I hvala za svaku kritiku i pohvalu jer to nas cini boljim. 🤗

Marina Vujinović

Polaznica grupnog kursa profesionalnog šminkanja

Danas sam zavrsila individualnu obuku kod najboljeg edukatora sjajne Milene. Hvala na velikom znanju koje si nesebicno podelila. Hvala za svaku kritiku i pohvalu, i sjajnom druzenju. Čast mi je što sam učila od najboljih! 😘

Sanja Cvetković

Polaznica individualnog kursa profesionalnog šminkanja

Preslatka, predivna, vedra, nasmejana, prepuna znanja… Nesebicno nas je ucila i prenosila svoje znanje i svoje vestine! Ponekad i malo prekog pogleda (to je za tvoje dobro) jer “vezbati se mora”… Divno provedeno vreme, pre svega korisno, a tako opusteno uz kafice, sokice i slatkise jer… profesor mora da zna kako da opusti svoje ucenike, kako bi dali svoj maksimum! Respect! Hvala ti od srca  !

Danka Marković

Polaznica grupnog kursa profesionalnog šminkanja

Predivno iskustvo sa jos divnijim devojkama ! Milena je fantasticna,smirena,strpljiva,ali dovoljno stroga u cilju sto bolje edukacije. Ponavlja i po 100 puta nesto sto mora da se nauci,nadgleda svaki vas potez i ima odgovor na svako pitanje…Savrsena uciteljica !
Atmosfera je uvek radna i pozitivna,vreme proleti. Svaki put sam jedva cekala sledeci cas
Hvalaaaa na svemu

Jelena Zec

Polaznica grupnog kursa profesionalnog šminkanja