Započni karijeru uspešnog šminkera

uz pomoć moje Online akademije šminkanja i personalizovanog mentorstva.

Pogledaj video ispod, u njemu ćeš naći sve informacije o samoj akademiji, šta ćeš naučiti i šta je važno da započneš karijeru uspešnog šminkera.

Koliko zarađuje profesionalni šminker?

Iako vlada ubeđenje da je šminkanje sezonski posao istina je da posla za šminkere ima tokom cele godine. U zavisnosti od tvojih ambicija i želja možeš se opredeliti za šminkanje za svečane prilike, ali takođe i da budeš šminker na setu tj. da radiš reklame, spotove, serije, predstave ili filmove.

Profesionalni i kvalitetni šminkeri koji se bave šminkanjem za svečane prilike za jedan vikend mogu zaraditi i preko 1000€. Šminkanje za reklamu ili fotografisanje može koštati od 150€ pa naviše po danu, dok se honorari za šminkere početnike na filmskom setu kreću od 500€ na mesečnom nivou, ali su za iskusne scenske maskere  honorari znatno veći.

Pored dobre zarade, glavni benefit ovog posla je to što možeš da organizuješ svoje radno i slobodno vreme.

Uz pomoć Online akademije naučićeš da:

Zašto da učiš baš od mene, a ne sa Instagrama ili YouTube-a?

Videi na Instagramu ili YouTube-u su napravljeni tako da ne daju odgovore na sva pitanja. Ne objašnjavaju do detalja zašto se nešto radi i kako se radi, već se samo pokazuje kako to izgleda. Znanje koje dobiješ tako nije struktuirano i moraćeš da pogledaš na stotine sati materijala da bi shvatila zašto se nešto radi baš tako.

Dok na mojoj akademiji prolazimo sve korake od početka do kraja šminkanja sa jako preciznim instrukcijama kako, zašto, sa čim i na koji način da dođeš do željenog rezultata. Takođe delim sa tobom male tajne koje mnogi šminkeri skrivaju, a koje će ti pomoći da brže napreduješ i savladaš sve tehnike koje su ti neophodne da samostalno počneš da se baviš ovim poslim ili da trenutno znanje podigneš na još viši nivo.

0 +
Godina iskustva
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Godina edukacija
0 +
Polaznika

ISKUSTVO

Moju akademiju šminkanja je prošlo na stotine polaznika. Mnogi od njih danas rade na snimanjima reklama, serija, filmova, televiziji, a neki su i u pozorištu. Dosta njih je nakon moje obuke otvorilo sopstvene salone gde rade šminku za svečane prilike, a nekolicina njih se odlučilo da svoju karijeru šminkera razvija u inostrastvu.

PREČICA DO USPEHA

Umesto da ideš dužim i težim putem i da praviš sve one početničke greške koje sam i sama pravila, zato što nisam imala koga da pitam ti ne moraš. Meni su bile potrebne godine da bih bila tu gde sam danas, a na online kursu te učim svim prečicama i trikovima u šminkanju koje bih volela da je meni neko rekao tada.

PERSONALIZOVANO MENTORSTVO

Tu sam da lično odgovorim na sva tvoja pitanja na konsultacijama koje ćemo imati između časova, ali možeš da računaš na mene i nakon obuke. Takav odnos sam razvila sa polaznicima svih mojih obuka, koji se prvo meni obrate kada im treba savet ili pomoć u daljem radu.

Utisci polaznika

Kako funkcioniše Online akademija

Platfoma za učenje

Dobijaš pristup specijalno dizajniranoj platformi za online učenje na kojoj se nalaze sve video lekcije koje su snimljene u visokoj 4K rezoluciji kako bi mogla da vidiš i ispratiš svaki detalj. Platformi možeš pristupiti preko mobilnog telefona, tableta, laptopa itd. Potreban ti je samo pristup internetu i možeš pratiti časove gde god da se nalaziš.

Lični nalog

Za pristup platformi dobićeš od mene jedinstven nalog pomoću kog možeš da pratiš sve lekcije i svoj napredak na akademiji. Na tvom nalogu se pamti do koje lekcije si stigla, koja je naredna i koliko ti je ostalo da bi uspešno završila akademiju.

Facebook grupa

Postaćeš član naše zatvorene grupe u kojoj su svi polaznici sa Online edukacije. U grupi se nalazi mnoštvo dodatnih korisnih informacija, saveta, preporuka kao i LIVE video materijala koje sam držala. U njoj ćeš moći da deliš svoje radove, postavljaš pitanja i da se povežeš sa ostalim devojkama sa edukacije. Pristup grupi je neograničen i tu sam uvek dostupna za sva pitanja, čak i nakon završene akademije.

Personalizovano mentorstvo

Tokom celokupne edukacije bićemo u komunikaciji. Kako budeš napredovala kroz časove od mene ćeš dobijati personalizovana uputstva i smernice kako bi poboljšala svoju tehniku šminkanja, ispravila eventualne greške u radu i tačno znala da li si na pravom putu.

Preko 40 lekcija

Na platformi se nalazi preko 40 video lekcija i sve su snimljene u visokoj 4K rezoluciji kako bi mogla da vidiš svaki detalj dok ti pokazujem kako da postigneš određeni makeup look. Lekcije možeš da gledaš kad god i gde god tebi odgovara.

Sertifikat

Kada prođeš celu edukaciju i pogledaš sve časove i lekcije dobijaš sertifikat o odslušanoj Online akademiji šminkanja.

Samo neke od tehnika koje učimo

Bridal Makeup

Prom Makeup

Mature Skin Makeup

Strong Smokey Eye

Problematic Skin Makeup

Foxy Eyes Makeup

Russian Style Makeup

Blended Eyeliner

Colorful Makeup

Štediš vreme

Uz ovu edukaciju ćeš uštedeti mnogo vremena, jer da bih ja sve ovo naučila trebale su mi godine istraživanja i testiranja, a tebi je sada sve to dostupno u formi video lekcija. Gde bih ja bila sada da sam imala ovako nešto pre 15 godina.

Štediš novac

Kada bi pohađala ovakvu edukaciju uživo ona bi trajala nekoliko meseci i koštala bi par hiljada eura. Takođe uz svaku lekciju dobijaš spisak korišćenih proizvoda i četkica kako bi što lakše rekreirala određeni look. Pored toga dobijaš preporuke proizvoda različitog cenovnog ranga, a za koje garantujem da rade odličan posao, a sve u cilju da ne baciš nijedan dinar na nepotrebnu i nekvalitetnu šminku. Saveti koje ćeš dobiti će ti pomoći da naučiš u koje proizvode vredi uložiti novac.

Štediš živce

Naučiću te kako da komuniciraš i sa nezgodnim klijentima, kako da formiraš cenu, kako da naplatiš svoj rad onoliko koliko vredi, kako da objasniš zašto je šminkanje na adresi skuplje, ali i kada i kako da odbiješ klijenta. Greške koje sam pravila na početku karijere ne moraš i ti da napraviš.

Na online akademiji časove možeš da gledaš kada god to tebi odgovara i gde god da se nalaziš.

Najčešća pitanja

Časovi i lekcije su prilagođeni i onima koji se prvi put susreću sa šminkom, ali i polaznicima koji se već bave šminkanjem. Na prvim časovima se bavimo nekim osnovim stvarima kao što su pribor i alat za rad, održavanje higijene istog, komunikacijom sa klijentom itd. a kako napredujemo tako prelazimo na učenje najtraženijih i najatraktivnijih stilova šminkanja kao što su ruski stil šminkanja, šminkanje zrele kože, problematične kože itd.

Ukoliko nemaš ništa od pribora i šminke već u prvom času ćeš dobiti kompletnu listu pribora i proizvoda neophodnih za vežbanje između časova, a koji će ti koristiti i kasnije za rad sa klijentima. Sve navedene proizvode i sama koristim u svom radu. U zavisnosti od toga da li već imaš nešto od šminke ili ne početno ulaganje može da varira između 200 i 500 eura. Za sva dodatna pitanja oko pribora i alata za rad sam dostupna u našoj zatvorenoj facebook grupi.

Sama online akademija je koncipirana kao što su i moji edukacije uživo, jer se ovaj koncept pokazao kao najdelotvorniji u sticanju novog znanja. 

Apsolutno! Razumem da još uvek postoji averzija prema ovakvom vidu edukacije, ali su dosadašnji polaznici dokazali da je ovakvo razmišljanje neopravdano. Njihov rad i napredak na online obuci je bio mnogo bolji od mnogih grupa na edukaciji uživo, čemu svedoče njihovi radovi u našoj FB grupi.

Svi časovi su već snimljeni da možeš da ih gledaš kada tebi najviše odgovara i to je najveća prednost online edukacije. Druga prednost ovoga u odnosu na Live je što je ovako moguće snimiti videe u visokoj i kvalitetnoj rezoluciji da se vidi svaki detalj. 

799€

799€

Vreme do početka Akademije

Dana
Sati
Minuta

BONUS

Uživo polaganja za polaznike Online akademija organizujem par puta godišnje i informacije o terminima dobijaš blagovremeno da bi mogla da se organizuješ sa vremenom i obavezama. Ukoliko si u mogućnosti možeš doći i na uživo polaganje u moj studio gde ćeš demonstrirati jednu od naučenih tehnika sa akademije. Na polaganju radiš potpuno samostalno na modelu i imaš dva sata da završiš kompletan look što je i više nego dovoljno. Tehniku koju ćeš demonstrirati biram ja, a sve prema obliku lica i očiju modela koga ćeš šminkati.

Nakon završenog šminkanja kao i svaki mentor proveravam tvoj završni rad da bi videla da li je sve urađeno onako kako si učila i eventualno ti dajem dodatne smernice i korekcije. Ukoliko rad zadovoljava sve neophodne kriterijume dobijaš sertifikat o uspešno položenoj Online Akademiji šminkanja.

Nakon završenog šminkanja na polaganju i dodele sertifikata radimo fotografisanje. Fotkamo tvoj završni rad tj. tvog modela, tebe sa modelom i sertifikatom itd. Ove fotke možeš ubaciti u svoj portfolio i društvene mreže, a svakako su lepa uspomena sa ovog druženja.

I na kraju imamo vremena i za uživo konsultacije na kojima me možeš pitati šta god da te dodatno zanima iz sveta šminke. Volim da odvojim vreme na ovom uživo druženju da se bolje upoznamo i popričamo o temama koje te najviše interesuju i pomognem sa raznim nedoumicama.

Za kraj...
Odnosno početak!

Nemoj da čekaš, već uzmi stvari u svoje ruke i započni svoj put profesionalnog šminkera danas.

Tu sam da sa tobom podelima sve što znam o svetu makeup-a i da ti pomognem da postaneš uspešan šminker.

Nadam se da ćemo se družiti online na obuci i u FB grupi. Svakako ovo je samo deo onoga što te očekuje jer spremam i neka iznenađenja. Za sva dodatna pitanja ti stojim na raspolaganju.

Garancija zadovoljstva

Moje obuke prošlo je na stotine devojaka, i taj broj konstantno raste. Toliko sam sigurna u ovo što radim i znanje koje delim da sam spremna da ti refundiram kompletan iznos koji si uplatila ukoliko na kraju akademije smatraš da nisi ništa naučila i da je tvoje znanje o šminkanju na istom nivou kao i pre njega. Jedini uslov je da si pogledala sve lekcije i provežbala tehnike sa lekcija na modelu.

Online Akademija Šminkanja | Milena Stević 2022 © Sva prava zadržana

Prijavi se i sve informacije ti stižu na email

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta pristaješ na upotrebu kolačića.