Online KURS ŠMINKANJA

ZA ULAZAK U SVET PROFESIONALNOG MAKEUP-A DOVOLJAN TI JE UREĐAJ PREKO KOG ČITAŠ OVAJ TEKST I MOJ ONLINE KURS.

ŠTA JE ONLINE KURS ŠMINKANJA I KOME JE NAMENJEN?

  • Tvoj san je da se profesionalno baviš šminkanjem i da uskoro zarađuješ od makeup-a?
  • Volela bi da pohađaš moj kurs, ali nisi u mogućnost jer ne živiš u Beogradu ili nemaš vremena zbog drugih obaveza?
  • Želiš da saznaš šta je sve potrebno kako bi se uspešno bavila ovim divnim poslom i stekneš šminkersko znanje od nekoga ko ima baš mnogo iskustva?

 

NA PRAVOM SI MESTU!

Online kurs šminkanja namenjen je svim devojkama koje su na početku svoje profesionalne karijere. On će ti omogućiti da saznaš sve stvari koje radim sa devojkama na kursu koji držim uživo, s tim što sada moje znanje dolazi do tebe.

Video lekcije tokom kojih, potpuno isto kao i na kursu uživo, obrađujem kompletan plan i program kursa, pokrivaju niz praktičnih saveta i vežbi uz pomoću kojih ćeš moći da započneš svoju profesionalnu makeup priču i stekneš sva potrebna znanja o šminkanju. Govoriću vam o alatu i priboru, komunikaciji sa klijentom, pripremi lica prema tipu kože, blendanju i mešanju pudera. Radićemo sve najtraženije stilove šminkanja – bridal makeup, cut crease makeup, beauty makeup, smokey eye… Upoznati se sa naprednim tehnikama šminkanja, usklađivanju šminke u odnosu na priliku, ten i boju očiju, kao i svim drugim elementima profesionalnog šminkanja koji će ti biti od koristi celog života.

Milena Stević

Moja priča

ĆAO, JA SAM MILENA. PROFESIONALNI MAKEUP ARTIST I EDUKATOR.

Bavljenje profesionalnim šminkanjem je moj životni poziv jer povezuje moje dve najveće naklonosti – ljubav prema bojama, materijalima, formi, liniji i slikarstvu i kontakt sa divnim ljudima sa kojim stvaram umetnost svakog dana.

Na ovom kursu vežbaćeš samo sa mnom, imaćeš fleksibilnost u odabiru termina i moći ćeš da pitaš baš sve što te interesuje.

blank

ZAŠTO JE
OVAJ KURS BAŠ ZA TEBE?

Moja priča u brojkama

Više od
0
godina
iskustva
Više od
0
Zadovoljnih
klijenata
Više od
0
godina
edukacija
Više od
0
polaznika
 

KAKO FUNKCIONIŠE ONLINE KURS ŠMINKANJA?

Lekcije na kursu su snimljene detaljno pa ćeš se osećati isto da si na mom kursu uživo. Ovde možeš pogledati video sa mog uživo kursa, kao i primer prve snimljene lekcije na Online kursu. 

Ukoliko izabereš online kurs, moje lekcije ćeš dobijati na email jednom nedeljno u istom terminu. U svemu je bitan ritam i vreme. Zbog toga što želim da između lekcija imaš vremena da provežbaš tehniku sa poslednje lekcije, a ne da odgledaš sve lekcije kao seriju. Mislim da je to prava mera ukoliko zaista želiš nešto da savladaš, a ne da se sludiš i da ništa ne naučiš. I drugo… Ima nešto u tom iščekivanju. 😊

blank

PAKETI I CENE
ONLINE KURSEVA ŠMINKANJA

Basic

199
  • USKORO

Premium

399
  • USKORO

ŠTA MI JOŠ DONOSI ONLINE KURS ŠMINKANJA?

Uz samu lekciju, na mejl ćeš dobijati spisak proizvoda koje sam koristila tokom predavanja, kao i preporuke za kupovinu najboljih proizvoda iz različitog cenovnog ranga. Dobićeš sve detaljne informacije o tome gde šminku možeš nabaviti a da ne bacaš novac na proizvode koji ne rade posao. 

Na kraju kursa ćeš dobiti i digitalni sertifikat na engleskom jeziku sa svojim imenom i prezimenom koji svedoči da si uspešno odslušala Online kurs šminkanja. Još nešto! Bićeš u mogućnosti da uživo polažeš i za sertifikat u fizičkoj formi. U tom slučaju ja biram tehniku koju ćeš demonstrirati na modelu i nakon uspešnog polaganja dobićeš uramljeni sertifikat o uspešno položenom Online kursu šminkanja.

blank

Zbog toga svaka polaznica Online kursa dobija pristup zatvorenoj Facebook grupi koja je vremenom postala prava riznice znanja i inspiracije. U njima mi devojke postavljaju pitanja, šerujemo video materijale, vežbe za različite tehnike, razmenjujemo mišljenja… Na taj način ćeš postati deo jedne super zajednice, a ja ću biti u prilici da aktivno pratim tvoj razvoj i dodatno te usmeravam i savetujem.

Ukoliko se odlučiš za Advance i Premium paket Online kursa očekuje te i uživo razgovor sa mnom (telefon, viber, whatsapp, skype, zoom) u trajanju u od jednog sata u toku samog kursa ili mesec dana nakon završetka kursa. Na ovim usmenim konsultacijama možeš da me pitaš šta god te zanima u vezi same obuke, tehnika koje smo prolazile ili generalno sveta šminke. Ti biraš kada želiš da zakažemo ove konsultacije.

Izuzetno je bitno da provežbaš ono što smo radili na prethodnom času da bi mogla da savladaš određenu tehniku i vidiš da li ti to ide i gde škripi a Advance i Premium paketi podrazumevaju upravo dodatni vid vežbe između časova. Domaći zadaci funkcionišu tako što mi šalješ fotografije svog domaćeg tj. vežbanja, a od mene dobijaš smernice da li je to dobro, savete na šta da obratiš pažnju i način na koji možeš popraviti iodređenu stvar u svom radu.

Moje uživo obuke prošlo je na stotine zadovoljnih devojaka i zbog toga sam potpuno sigurna da ćeš i ti biti jedna od njih.

Spremna sam da ti refundiram kompletan iznos koji si uplatila ukoliko na kraju kursa smatraš da nisi ništa naučila i da je tvoje znanje o šminkanju na istom nivou kao i pre njega. 

Jedini uslov je da si pogledala sve lekcije i provežbala tehnike sa lekcija na modelu. 😉

UTISCI

MOJI UČENICI -
MOJA NAJVEĆA PREPORUKA

ZA KRAJ... ODNOSNO POČETAK!

Nemoj da čekaš, već uzmi stvari u svoje ruke i započni svoj put profesionalnog šminkera danas.

Tu sam da sa tobom podelima sve što znam o svetu makeup-a i da ti pomognem da postaneš ono što želiš.

Nadam se da ćemo se družiti online na obuci i u FB grupi. Svakako ovo je samo deo onoga što te očekuje jer spremam i neka iznenađenja. Za sva dodatna pitanja ti stojim na raspolaganju.

PRIJAVI ZA VIŠE INFORMACIJA O ONLINE KURSU ŠMINKANJA!

Prijavi se