Reference

Više i od savršenih fotografija koje šaljete, znače mi porukice u kojima kažete da ste za važnu priliku blistale i izgledale baš onako kako ste zamislile. Volim da koristim vaše želje i ideje kao inspiraciju za uvek nove izglede, a najviše od svega, raduje me kada mi javite da smo u tome uspele.

 

Milena me je sminkala za moju svadbu. Ulepsala mi je poseban dan i bila sam prezadovoljna. U potpunosti sam joj se prepustila jer je pre svega veliki profesionalac, predan klijentu, sa licnim pecatom! Unapred se radujem buducoj saradnji i svima je toplo preporucujem! 

Bojana Vujković

Mlada - 05.07.2016.

Slatka, divna, smirena i profesionalna! Kuvaju kafu u salonu da vas razbude ako se sminkate malo ranije ko sto sam ja, a onda vas našminka kao sad da ste sišli s dodele Oskara hahahahahahahaha! Šminka je trajala 12h.
Pozdrav za divnu Milenu i devojke! Gracias!

Jelena Zorić

- 01.08.2017.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Kontakt…

…nikada nije bio jednostavniji. Bilo da te zanima pojedinačno šminkanje, neki od kurseva i obuka, ili samo želiš da saznaš više o meni, tu sam za sve dodatne informacije. Slobodno me kontaktiraj ovde na sajtu ili pozivom, Viber, WhatsApp ili SMS porukom ili još lakše klikom na plavo dugme u donjem desnom uglu. Ako želiš da saznaš šta još sve nudi Makeover studio, klikni ovde.