Studio

Pravi prostor…

Kroz dugogodišnje iskustvo rada u najrazličitijim uslovima naučila sam da svuda dajem jednako kvalitetne rezultate, ali ipak svo to vreme kroz sve te projekte pratila me je ista želja. Želja za mestom na kome bi svetlo uvek bilo savršeno, gde bi svi materijali uvek bili nadomak ruke i gde bi moje klijentkinje mogle u miru da se opuste usred haotičnih priprema za važan dan. Mestu na kome bih mogla da podučavam i da učenicima posvetim punu pažnju u pravim uslovima i na najprofesionalniji način.

Kompletni Makeover…

Smatram da savršena šminka i odlično stilizovana kosa jednostavno ne idu jedno bez drugoga. Zbog toga sam nakon pronalaženja i adaptacije prostora za potrebe studija uložila sve napore da oformim pravi tim koji će kosu mojih klijenata tretirati i oblikovati po najvišim standardima. Isti tim frizera je do danas stekao i poverenje klijenata koji nam se stalno iznova vraćaju, na šta smo posebno ponosni.

Profesionalni izazov…

Pravi posao je onaj koji nas uvek inspiriše da stvaramo i dajemo nešto novo. Tokom godina, moja ljubav prema podučavanju samo je rasla, a kroz rad sa učenicima postajalo je sve jasnije kako se najbolje napreduje i prenosi znanje. Pravi uslovi za rad omogućavaju da sav fokus polaznika kursa bude na učenju odabranih tehnika šminke, u prijatnoj atmosferi i profesionalnom studiju u kakvom će možda jednom i sami stvarati.

Jedinstvena atmosfera…

Prostor u kome danas živi Makeover studio osmišljen je i stvoren od nule. Planiran je tako da šminkeri i i frizeri imaju sav prostor koji im je potreban i najbolje uslove za rad. Svaki detalj je pažljivo odabran kako bi se stvorila atmosfera u kojoj će i naš tim i naše devojke i žene moći da se osećaju savršeno opušteno i lepo. Transformaciju i nastanak samog studija možete da pogledate ovde.

 

 

previous arrow
next arrow
Slider

 

Pogledaj još fotografija u galeriji.

Kontakt…

…nikada nije bio jednostavniji. Bilo da te zanima pojedinačno šminkanje, neki od kurseva i obuka, ili samo želiš da saznaš više o meni, tu sam za sve dodatne informacije. Slobodno me kontaktiraj ovde na sajtu ili pozivom, Viber, WhatsApp ili SMS porukom ili još lakše klikom na plavo dugme u donjem desnom uglu. Ako želiš da saznaš šta još sve nudi Makeover studio, klikni ovde.