Uživo MasterClass

AKO SI NA OVOJ STRANICI TO ZNAČI DA VEĆ NEKO VREME ŽELIŠ DA SE PROFESIONALNO BAVIŠ ŠMINKANJEM, ZAR NE?

PRIJAVI SE ZA MOJ KURS PROFESIONALNOG ŠMINKANJA I UZMI ČETKICE U SVOJE RUKE.

ŠTA JE GRUPNI KURS ŠMINKANJA I KOME JE NAMENJEN?

Zanimaju te tajne šminkanja? Želiš da svoj hobi i ljubav prema makeup-u pretvoriš u posao od kog ćeš živeti lepo? Hoćeš da saznaš šta je sve potrebno kako bi se uspešno bavila ovim divnim poslom i kroz mnogo vežbanja stekneš praktično šminkersko znanje od nekoga ko ima baš mnogo iskustva?

NA PRAVOM SI MESTU!

Kao što samo ime kaže, kurs profesionalnog šminkanja namenjen je devojkama koje žele da se profesionalno bave šminkanjem. 😊 Tokom 8 nedelja predavanja, intenzivnih praktičnih obuka i vežbi u mom studiju, mojih saveta, konsultacija i rada u grupi koja deli tvoju strast prema makeup-u, započećeš svoj put upoznajući sva osnovna znanja makeup-a. Pored toga, na završnim časovima ćemo naučiti i napredne tehnike šminkanja koje će ti biti potrebne u poslu.

Milena Stević

Moja priča

ĆAO SVIMA, JA SAM MILENA. PROFESIONALNI MAKEUP ARTIST I EDUKATOR.

Bavljenje profesionalnim šminkanjem je moj životni poziv jer povezuje moje dve najveće naklonosti – ljubav prema bojama, materijalima, formi, liniji i slikarstvu i kontakt sa divnim ljudima sa kojim stvaram umetnost svakog dana.

Pomoći ću ti da promeniš stvari, postaneš profesionalni šminker i počneš da radiš ono što voliš.

ZAŠTO JE
OVAJ KURS BAŠ ZA TEBE?

Moja priča u brojkama

Više od
0
godina
iskustva
Više od
0
Zadovoljnih
klijenata
Više od
0
godina
edukacija
Više od
0
polaznika
 

GRUPNI KURS JE POSEBNO, NEZABORAVNO ISKUSTVO.

Ukoliko imaš mogućnost da se uklopiš u termine mojih grupnih kurseva profesionalnog šminkanja i voliš da učiš zajedno sa devojkama koje dele istu strast kao i ti, nemoj da čekaš – prijavi se već danas.

Pohađajući grupnu nastavu ćeš napredovati kontinuirano, u dobrom ritmu i kroz rad cele grupe bićeš u prilici da saznaješ stvari na zabavan način.

Praksa je takva da ćeš na grupnim kursevima svaki put raditi u paru sa drugom polaznicom što znači da ćeš odmah „uskočiti u vatru“. 

Zbog svega ovoga i jedinstvene atmosfere koja vlada na mojim grupnim kursevima, uvek devojkama preporučujem da, ukoliko imaju mogućnost, kurseve pohađaju u grupi. Rezultati timskog rada, zajedničkog savlađivanja tehnika i vežbi, način na koji se razmenjuju pitanja i odgovori, kao i navikavanje na rad sa različitim ljudima, omogućiće ti da za kratko vreme upoznaš svet šminke na najbolji način i stekneš jedno baš super iskustvo.

RADIĆEŠ SA VRHUNSKOM ŠMINKOM U PROFESIONALNOM STUDIJU!

Sav materijal za rad biće ti obezbeđen na ovom kursu. U mom Makeover studiju koristimo isključivo proizvode renomiranih svetskih proizvođača i brendova vrhunskog kvaliteta koji najčešće nisu dostupni na našem tržištu.

Pored toga, u mom studiju ćeš osetitii kako je raditi pod pravim svetlom, u uslovima koji su u potpunosti podređeni profesionalnom šminkanju.

PO ČEMU SU JEDINSTVENIMOJI KURSEVI?

Pre više od četiri godine sam spontano započela da prenosim svoja znanja devojkama koje su želele da saznaju više. Nakon prvih pozitivnih reakcija i komentara, shvatila sam da mi, osim šminkanja, i prenošenje znanja ide od ruke i da u tome zaista uživam. 

Prionula sam na posao i počela da zapisujem iskustva u radu sa devojkama, njihove komentare i sugestije, kao i da planski i metodološki pravim programe. Tokom ovog procesa sam definisala i nekoliko bitnih principa koji su pozitivno uticali na rezultate mojih devojaka.

Za razliku od mnogih drugih kurseva šminkanja, moja predavanja uvek vodim ja. Smatram da je odgovorno, ispravno i normalno da ukoliko izdvojiš novac za kurs koji nosi moje ime, ja budem ta koja će ti preneti znanje. 

Vežbanje, vežbanje i samo vežbanje – u studiju i kod kuće

Kada određene stvari naučimo u Makeover studiju, prešli smo pola puta. Drugu polovinu čine DOMAĆI ZADACI! 

Domaće zadatke ćeš raditi kod kuće kako bi praktično provežabala ono što smo radile na prethodnom času. To znači da ćeš ono što smo učile biti u prilici da podeliš sa svojom sestrom, mamom, prijateljicom, bakom ili nekim drugim. Nakon što završiš domaći, poslaćeš mi fotke pa ćemo sve lepo proći i iskomentarisati. Veruj mi – biće ti baš zabavno, a tvoje žene će ti biti zahvalne.

Još nešto… Od mene ćeš dobiti sve preporuke i savete kada je u pitanju šminka koju ćeš koristiti prilikom domaćih zadataka. I ne brini, preporuke proizvoda ću ti dati u zavisnosti koliko nam je budžeta na raspolaganju. Zapamti da sam i ja nekada bila u tvojim cipelama. 😉

Kao i u svemu, i u profesionalnom šminkanju postoje pravila koja ću te na ovom kursu naučiti. Međutim, naučiću te i tome da je svako šminkanje neponovljivo iskustvo a svako lice poseban izazov jer prikazuje posebnu ličnost. Jedino s tim pristupom postaćeš zaista profesionalni šminker koji nikada ne radi „po šablonu“. 

Uvek sam dostupna mojim devojkama. Koje god pitanje da imaju, mogu da mi pošalju poruku i ja ću im odgovoriti u najkraćem roku. Nekada se dopisivanje „otegne“ i u sitne sate.

Verujem da se mentorski posao ne završava kada prođe poslednje predavanje. Zbog toga svaka polaznica nakon završenog kursa dobija pristup zatvorenoj Facebook grupi koja je vremenom postala prava riznice znanja i inspiracije. U njima mi devojke postavljaju pitanja, šerujemo video materijale, vežbe za različite tehnike, razmenjujemo mišljenja… Na taj način ćeš postati deo jedne super zajednice, a ja ću biti u prilici da aktivno pratim tvoj razvoj i dodatno te usmeravam i savetujem.

Kao neko ko je postao potpuno nezavisan u poslu koji voli, tokom kurseva ću ti preneti iskustva koja nisu usko vezana za profesiju. Moja želja je da te pripremim za svaki aspekt ovog posla sa kojim ćeš se sresti kada počneš da radiš u „stvarnom svetu“.

Svaka polaznica mojih kurseva dobija posebnu skriptu koja sadrže sve ono što prolazimo tokom kurseva, a svaka devojka koja uradi završni test – sertifikat sa mojim imenom.

UTISCI

MOJI UČENICI -
MOJA NAJVEĆA PREPORUKA

PRIJAVI SE ZAVIŠE INFORMACIJA O KURSU ŠMINKANJA!

Nemoj da čekaš, već uzmi stvari u svoje ruke i započni svoj put profesionalnog šminkera danas.

Tu sam da sa tobom podelima sve što znam o svetu makeup-a i da ti pomognem da postaneš ono što želiš.

PRIJAVI ZA VIŠE INFORMACIJA O KURSU ŠMINKANJA!

Prijavi se