Kursevi šminkanja

Prave tehnike šminkanja omogućiće ti da vremenom stvoriš sve što zamisliš, ali je jako važno da prvo na pravi način savladaš osnovna makeup znanja.

Obuke sam osmislila i držim lično ja, po obrazovanju Scenski masker i vlasuljar, sa devetogodišnjim iskustvom rada u Srpkom narodnom pozorištu u Novom Sadu kao profesionalni šminker i edukator, i više od deset godina iskustva u svim oblastima profesionalnog šminkanja.

Na tebi je da odlučiš da li želiš da pretvoriš hobi u posao ili unaprediš postojeću veštinu, a na meni da ti na pravi način i pravim redosledom prenesem sva potrebna šminkerska znanja i iskustva.

Kurs šminkanja za početnike

Želiš da uđeš u svet šminkanja na pravi način? Želiš da učiš online, uživo u grupi ili individualno nije problem. Izaberi makeup obuku koja tebi najviše odgovora.

Online kurs šminkanja

Online kurs šminkanja za početnike

Grupni kurs šminkanja za početnike

Individualni kurs šminkanja za početnike

Kurs usavršavanja za šminkere

Već se baviš šminkanjem ali želiš da unaprediš određene makeup tehnike ili naučiš neke nove? Moji online, grupni i individualni kursevi usavršavanja šminkanja su namenjeni tebi.

Kurs usavršavanja za šminkere

Online kurs usavršavanja za šminkere

Grupni kurs usavršavanja za šminkere

Individualni kurs usavršavanja za šminkere

MASTERCLASS

Predavanja ovog tipa uvek sa sobom nose posebnu magiju. Zbog toga i nisu česta. Saznaj koji je sledeći Masterclass pred nama i šta će biti tema i upoznaj se sa ograničenom ponudom Masterclass predavanja koje možeš pratiti online.

Online MasterClass

Uživo MasterClass