Kursevi šminkanja

Prave tehnike šminkanja omogućiće ti da vremenom stvoriš sve što zamisliš, ali je jako važno da prvo na pravi način savladaš osnovna znanja.

Obuke sam osmislila i držim lično ja, po obrazovanju Scenski masker i vlasuljar, sa devetogodišnjim iskustvom rada u Srpkom narodnom pozorištu u Novom Sadu kao profesionalni šminker i edukator, i više od deset godina iskustva u svim oblastima profesionalne šminke.

Na tebi je da odlučiš da li želiš da pretvoriš hobi u posao ili unaprediš postojeću veštinu, a na meni da ti na pravi način i pravim redosledom prenesem sva potrebna znanja i iskustva.

Kurs šminkanja za početnike

Želiš da uđeš u svet šminkanja na pravi način? Želiš da učiš online, uživo u grupi ili individualno nije problem. Izaberi obuku koja tebi najviše odgovora.

blank

Online kurs šminkanja za početnike

blank

Grupni kurs šminkanja za početnike

blank

Individualni kurs šminkanja za početnike

Kurs usavršavanja za šminkere

Već se baviš šminkanjem ali želiš da unaprediš određene tehnike ili naučiš neke nove? Moji online, grupni i individualni kursevi usavršavanja su namenjeni tebi.

blank

Online kurs usavršavanja za šminkere

blank

Grupni kurs usavršavanja za šminkere

blank

Individualni kurs usavršavanja za šminkere

MASTERCLASS

Predavanja ovog tipa uvek sa sobom nose posebnu magiju. Zbog toga i nisu česta. Saznaj koji je sledeći Masterclass pred nama i šta će biti tema i upoznaj se sa ograničenom ponudom Masterclass predavanja koje možeš pratiti online.
blank

Online MasterClass

blank

Uživo MasterClass