Vrati se na vrh

Moja priča

Milena Stević

ĆAO, JA SAM MILENA. PROFESIONALNI MAKEUP ARTIST I EDUKATOR.

Profesionalna šminka je moj životni poziv i izbor jer povezuje moje dve najveće naklonosti – ljubav prema slikarstvu, bojama, materijalima, formi i liniji i kontakt sa divnim ljudima sa kojim stvaram umetnost svakog dana.

ŠMINKANJE JE MOJA STRAST.
VIŠE OD 15 GODINA.

Po struci sam scenski masker što mi je omogućilo da tokom svoje karijere steknem značajno šminkersko iskustvo sarađujući sa velikim brojem glumaca, igrača i umetnika u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Mnogobrojne predstave, premijere i snimanja učinila su da još kao početnica svoju makeup profesiju doživim – kao umetnost za sebe.

Izazovan i izuzetno dinamičan rad iza scene najpoznatijeg novosadskog teatra, koji od šminkera istovremeno zahteva brzinu ruku i oko za perfekciju, učinio je da naučim mnogo o radu pod pritiskom i radu sa različitim ljudima.

Portfolio

Radovi

Make yourself over and over again

“Make yourself over and over again”

MAKEUP JE IGRA BEZ KRAJA. PRAVILIMA ĆU VAS JA NAUČITI.

Šminkanje je uglavnom ženska privilegija koja ti, kada znaš određena pravila, daje jedinstvenu mogućnost da se iskazuješ svakog dana na način na koji želiš. Tvoje lice postaje zaista ogledalo tvoje duše i veština uz pomoć koje možeš svoju lepotu istaći šminkom svaki put na novi način i za različite prilike.

Iskustvo stečeno zahvaljujući „četkicama koje život znače“ umnogome mi omogućava da budem potpuno sigurna i spremna prilikom šminkanja devojaka za venčanje i druge važne prilike, kao i tokom mojih kurseva šminkanja.

Iako je sve krenulo spontano kada su u pitanju makeup edukacije, danas, nakon skoro pet godina tokom kojih sam svoje znanje o šminkanju prenela stotinama devojaka, mogu reći da sam se pronašla u tome i da mi držanje kurseva šminkanja pričinjava ogromno zadovoljstvo.

Činjenica da je sve veći broj devojaka koje se prijavljuju na moje kurseve usmeravajući svoju kreativnost kroz svet makeup-a, kao i da sam mnoge od njih inspirisala da svoj život uzmu u svoje u ruke i počnu da se profesionalno bave šminkanjem, čini me ponosnom i srećnom. Nakon završenih makeup kurseva, sa svim svojim devojkama sam ostala u aktivnoj komunikaciji putem grupa na Facebook-u preko kojih gotovo svakodnevno nastavljam da pratim i utičem na njihov profesionalni šminkerski razvoj.

MOJA SATISFAKCIJA I MOTIVACIJA

Osmesi i zahvalnost prelepih devojaka i žena koje od mene odlaze zadovoljne i srećne, nebitno da li se radi o mojim klijentima ili polaznicama mojih kurseva šminkanja.

MAKEOVER STUDIO.
MOJ DRUGI DOM.

MAKEOVER STUDIO je sve ono o čemu sam sanjala i na čemu sam dugo radila. Prostor dovoljno veliki, ali opet intiman. Mesto gde možemo da stvaramo u opuštenoj atmosferi, udaljeni od svakodnevnih problema. Kutak u kojem se nalazi doslovno sva moguća šminka na dohvat ruke, a svetlo za šminkanje je uvek savršeno.

Posebno mi je drago što se oko Makeover ideje vremenom okupio i tim sjajnih makeup profesionalaca, kolorista i frizera zahvaljujući čemu je sada moguće da iz dana u dan ostvarujemo svaku zamisao u celini. Svi na jednom mestu, okupljeni kako bi svima koji uđu na vrata Jovana Miodragovića 28M, u vedroj i prijatnoj atmosferi pružili maksimalno profesionalnu uslugu i iskustvo koje će im ostati u zaista lepom sećanju.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta pristaješ na upotrebu kolačića.