Šminkanje

Profesionalno šminkanje

 


Za važne prilike…

…važno je da sve bude spremno i savršeno. Uvek mi je izazov kada vidim da se devojka u mojim rukama pretvara u najlepšu verziju sebe, radije nego u neki opšte prihvaćeni ideal lepote. Kada vidim da smo uspele da zamisao prilagodimo licu i ličnosti tako da se istakne sve što treba i postigne neka nova dimenzija izgleda kroz koju se i dalje vidi ličnost, znam da sam uradila odličan posao.

Provereno je najbolje…

…jer dan venčanja, snimanja, mature ili drugog važnog događaja nije vreme za eksperimente. Proba postoji da bismo stvorile situaciju najsličniju onoj za koju se ona radi i da bi se videlo kako će ta šminka zapravo izgledati i fotografisati se u sličnoj prilici, na sličnom svetlu i sa ljudima koji će takođe biti spremni za svečanu priliku. Preporuka je da se na probno šminkanje dolazi kada imate neki drugi važan događaj na koji kasnije idete, sa sređenom frizurom i svojim idejama za željeni izgled.

Inspiracija…

… dolazi nakon što saslušam šta ste zamislile i pogledam primere koje ste eventualno pripremile i koje su tu da posluže da mi lakše objasnite tačno šta želite. Sledi preporuka na osnovu toga šta je najbolje za vaše lice, ton očiju, kose i kože, kao i u odnosu na to koliko ste šminke navikle da nosite inače. Cilj nije samo da šminka i fotografije izgledaju perfektno i drugačije, već i da se tog dana osećate dobro u svojoj koži, odnosno da možete da prepoznate sebe i u potpunosti uživate. Neke od izgleda možete videti i mojoj galeriji.

previous arrow
next arrow
Slider

Pogledaj još fotografija u galeriji.

Bez prostora za grešku…

…jer šminka koja treba da traje ceo dan treba i da se isproba tokom celog dana. Koža je živ organ koji se kod različitih ljudi različito ponaša, i to je nešto što je važno uzeti u obzir kada se pripremamo za savršen dan. Proba služi između ostalog i da se upoznamo sa tipom kože koji imate i da bismo mogle da sigurno znamo da neće biti neželjenih reakcija. Lično, radim samo sa proizvodima koji su vrhunskog kvaliteta jer daju najbolje rezultate, i nikada mi nije problem da nađem način da ih nabavim bilo da postoje na domaćem tržištu ili ne.

Ostaje samo uživanje…

… kada se na kratko sklonite od sve te buke i gužve koja prati važne događaje u životu. Makeover studio je mesto na kome je svetlo uvek savršeno za rad a atmosfera opuštena. Samo šminkanje na dan događaja ne traje predugo jer smo prethodno odvojile dupli termin da se sve dogovorimo i isprobamo i sve je osmišljeno tako da prođe brzo, uigrano i bez nepredviđenih iznenađenja. Iako šminkanje na adresi jeste opcija, preporuka je da se radi u Makeover studiju, gde postoji i opcija da se uz šminku osmisli i izvede frizura.

 

previous arrow
next arrow
Slider