Vrati se na vrh

Šminkanje

Moja filozofija

„MAKE YOURSELF OVER AND OVER AGAIN“

Svako od nas se neprestano menja. Zbog toga svakog dana moramo stvarati nove priče, učiti, istraživati, igrati se i napredovati. To je moj stav i filozofija koje se držim od kada sam započela da se bavim šminkanjem.

Bilo da je u pitanju rad na reklamama, modnim editorijalima, muzičkim spotovima, TV serijama i emisijama ili događaju koji je potpuno privatan i ličan, izazovima pristupam kao posebnom iskustvu i prilici da zajedno stvorimo nešto originalno i drugačije.

ZA BITNE TRENUTKE - BESPREKORNA ŠMINKA.

Tvoje ili venčanje drage osobe? Matura? Javni nastup? Poslovni ili privatni sastanak? Određeni trenuci u našim životima su, ipak, malo značajniji od drugih. To su oni momenti od kojih očekujemo nešto više i za koje znamo da će nam ostati zauvek u sećanju zbog čega nam je potrebna savršena šminka za te prilike.

Na neki način oni predstavljaju prekretnice i zato je normalno što želimo da lepotu i važnost tog trenutka upotpunimo našim makeup izgledom.

Zbog toga što verujem da su ovi neponovljivi trenuci zaista bitni svakoj ženi i devojci koja voli i ceni lepotu života, neuporedivo je zadovoljstvo kada mogu da učestvujem u njima. Kada uspem da na vašem licu istaknem vašu ličnost na najlepši način.

PROBNO I PREWEDDING ŠMINKANJE JE VREME ZA VAŠE IDEJE I MOJE SAVETE.

Da bi makeup za određeni bitan dan ili trenutak koji vam je važan bio bez greške, najbolje je da se sve isproba u uslovima najsličnijim događaju koji vas očekuje.

Na taj način možete videti kako će šminka izgledati u odnosu na frizuru, garderobu, nakit i ambijent. Između ostalog, to može podrazumevati i probno fotografisanje u sličnim uslovima, pod sličnim svetlom i, ukoliko želite, sa ljudima koji će biti sa vama tog dana.

Moj savet je da probno šminkanje uvek organizujemo tako da i ono bude u potpunosti iskorišćeno – pred određenu drugu priliku koja vam, takođe, znači nešto više. Posebno vreme tokom kog ćemo kroz opuštenu atmosferu i razmenu makeup ideja pripremiti i isprobati sve što budete želeli, doneće savršen konačan rezultat a vi ćete se nakon probe osećati mnogo spremnije, sigurnije i opuštenije za bitan dan.

Međutim, devojke koje nisu u mogućnosti da iz vremenskih ili bilo kakvih drugih razloga dođu na probno šminkanje za svečane prilike, nemaju nikakvog razloga za brigu. Svakako će za svoj special day biti besprekorno našminkane jer će o njihovom izgledu tog dana brinuti Milena i Makeover studio. 😉

VAŠE ZAMISLI ME INSPIRIŠU.

Jedan od najznačajnijih elemenata profesije kojom se bavim jeste da saslušam, osetim i razumem šta ste zamislili. Verujem da je šminkanje slično slikanju portreta i da je od ključne važnosti da se umetnik i model upoznaju što bolje pre nego započnu putovanje ka zajedničkom cilju.

Primeri koje pripremite svakako mi daju precizniju sliku o tome šta tačno želite da postignete šminkom. Nakon što mi prezentujete vašu makeup ideju, ja ću vam sa stručne strane preporučiti šta je najbolje za vaše lice, boju očiju, kose i kože, kao i u odnosu na to koliko ste šminke navikle da nosite inače.

Pred nama ćemo imati tri jasna cilja koja će zajedno učiniti vaš makeup savršenim:

Portfolio

Radovi

KORISTIM SAMO NAJKVALITETNIJE MAKEUP PROIZVODE

Koža je živ organ koji se kod svakog različito ponaša. Zbog toga se na početku procesa šminkanja upoznajem sa vašim tipom kože kako bih mogla da vam pružim makeup uslugu koja će u potpunosti odgovarati baš vama.

U Makeover studiju za svaki tip kože imamo odgovarajuću šminku i koristimo isključivo proizvode renomiranih svetskih proizvođača i makeup brendova vrhunskog kvaliteta koji najčešće nisu dostupni na našem tržištu.

NASMEJTE SE, UŽIVAJTE I BUDITE SIGURNI DA ĆE REZULTAT BITI MAGIČAN

U našem jeziku se koristi fraza „brinite o sebi“; ja više volim da kažem „uživajte u sebi“.

Šminkanje je lep i magičan proces i zbog toga se uvek trudim da to osetite u mom prisustvu. Sa šminkerskim iskustvom dužim od 10 godina, koliko se bavim makeup-om, sa sigurnošću vam mogu reći jedno – svako od nas lep je na svoj način. Moj posao je da vašu lepotu istaknem i, barem na kratko, sklonim vas od sve te brige, buke i gužve koji prate važne događaje, ali i pripremim za iste.

UTISCI

Iskustva

MAKEOVER STUDIO.
DRUGI DOM.

Zbog toga smo stvorili savršeno mesto samo za vas. Makeover studio je prostor koji odiše mirnom, opuštenom energijom i iskrenim smehom. Kako bi na sam dan događaja sve proteklo brzo, lako i mirno i kako biste se vi osećali sigurnije, najbolje je organizovati i probni termin šminkanja… Ali i ako to nije slučaj – ne brinite. Budite 100% uvereni da ćete iz našeg studija izaći besprekornog izgleda jer će sa vama biti tim makeup profesionalaca.

Naravno, šminkanje na adresi jeste druga opcija, ali vam zaista preporučujem da na dan kada će svi oko vas imati neki savet, neku priču ili neko pitanje, odvojite trenutak potpuno za sebe i posetite Makeover studio gde ćemo na miru probati, osmisliti i izvesti sve što vam padne na pameti kada su pitanju vaša šminka i frizura.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta pristaješ na upotrebu kolačića.