O meni

Ćao.
Ja sam Milena Stević…

…Makeup Artist sa više od 10 godina iskustva i scenski masker po struci. Profesionalna šminka je za mene prirodan izbor, jer povezuje moju ljubav prema bojama i slikarstvu u rad sa divnim ljudima sa kojima mogu da stvaram svaki dan. Mali deo mojih radova može se pogledati u mom portfoliju.

Već više od 10 godina…

…radim ono što me inspiriše. Dugogodišnje iskustvo sa glumcima, igračima i umetnicima u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i mnogobrojne predstave i premijere učinili su da shvatim da je šminka ne samo neodvojivi deo umetnosti, već i umetnost za sebe. Izazovan i dinamičan rad iza scene gde se kompletna šminka menja u trenutku, a traži se da sve bude pod kontrolom i perfektno, učinio je i da naučim puno o radu sa ljudima i budem potpuno sigurna i spremna kada šminkam devojke za venčanje ili druge važne prilike.

Za mene je umetnost…

…mogućnost da svakodnevno stvaram, istražujem i igram se zajedno sa svojim klijentima. Bilo da su u pitanju reklame, modni editorijali, muzički spotovi, TV serije ili događaji koji su klijentima privatno važni, svaki rad je izazov za sebe i prilika da zajedno stvorimo nešto posebno.

Make yourself over…

… je moja filozofija. Šminka je uglavnom ženska privilegija, i kada znaš šta radiš daje ti jedinstvenu mogućnost da se iskažeš, pretvoriš se u ono što zamisliš svakog dana. Lice postaje podloga na kojoj ćeš istaći lepotu svaki put na novi način, bilo da se spremaš za posao, faks ili scenski nastup.

 

previous arrow
next arrow
Slider

Pogledaj još fotografija u galeriji.

Uspeh…

… nije samo tehnički savršeno izvedena zamisao, ideja klijenta koju uspem da ostvarim i prenesem u stvarnost. Osmesi zadovoljnih devojaka nakon šminkanja su ono što me čini posebno srećnom i dodatno me motiviše.

Makeover studio…

…je sve ono što sam dugo zamišljala. Prostor dovoljno veliki, ali opet intiman, mesto gde možemo da stvaramo u opuštenoj atmosferi a ipak imamo svoju privatnost, tamo gde je doslovno sva moguća šminka na dohvat ruke, a svetlo uvek savršeno. Oko Makeover ideje vremenom se okupio i tim sjajnih profesionalaca, kolorista i frizera pa je zahvaljujući tome sada je moguće da baš svaki dan ostvarimo svaku zamisao u celini a na jednom mestu. I, što je nama najvažnije, u vedroj i prijatnoj atmosferi.

Kontakt…

…nikada nije bio jednostavniji. Bilo da te zanima pojedinačno šminkanje, neki od kurseva i obuka, ili samo želiš da saznaš više o meni, tu sam za sve dodatne informacije. Slobodno me kontaktiraj ovde na sajtu ili pozivom, Viber, WhatsApp ili SMS porukom ili još lakše klikom na plavo dugme u donjem desnom uglu. Ako želiš da saznaš šta još sve nudi Makeover studio, klikni ovde.